Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σπουδαίοι παρόντες της αποστολής

Οι σπουδαίοι παρόντες της αποστολής
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 12:00
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πόσα στόπερ έχει η αποστολή που ταξιδεύει για την Πολωνία. Πότε θ' αποκτηθεί ο βασικός επιθετικός και θα ενσωματωθεί. Με το αντί-Νάτχο τί γίνεται; Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα των φίλων του Ολυμπιακού τα τελευταία 24ωρα. Δεν θέλουμε να τους αδικήσουμε, με ενδιαφέρον το κάνουν.

Υπάρχουν όμως κι άλλα πρόσωπα στην αποστολή που αξίζουν την προσοχή τους. Για την ακρίβεια, μάλλον έχουν μεγαλύτερη σημασία οι υπάρχοντες από τους απόντες και τους πιθανούς παρόντες. Για ποιούς κάνουμε κουβέντα;
Για τον Τζολάκη, τον Στουρνάρα, τον Μαρτίνη, τον Γιάννη Μασούρα, τον Τσιμίκα, τον Ανδρούτσο, τον Σουρλή και τον Ξενιτίδη. Ελληνόπουλα με ταλέντο.

Ελληνόπουλα που ζουν τη δική τους αγωνία και λαχτάρα να πείσουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ και να πάρουν ευκαιρίες. Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται για τη 2η σεζόν που θα λογίζεται βασικός. Εκπληκτικό. Ο Ανδρούτσος τα τελευταία χρόνια «φλερτάρει» με τη μονιμοποίηση αλλά κάπου σκοντάφτει. Ο Γιάννης Μασούρας αποτέλεσε ακριβή μεταγραφή από την ΑΕΛ και φέτος καλείται να πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και όχι έναν νέο δανεισμό.

Και φυσικά τα νέα παιδιά της ακαδημίας, ο Ξενιτίδης, ο Σουρλής και ο Μαρτίνης. Αξίζουν, νομίζουμε, κάτι παραπάνω από το να... σκεπάζεται η παρουσία τους από την κουβέντα για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν.

Διαβάστε επίσης

Μην δεις το φιλικό, αν...

Μην δεις το φιλικό, αν...

Ο εντοπισμός δυσλειτουργιών και η εξάλειψή τους αναζητούνται πρωτίστως σήμερα, όχι οι θρίαμβοι. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.