Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Breaking: Τρεις προκριματικούς με Πλζεν

Breaking: Τρεις προκριματικούς με Πλζεν
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 15:55
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Είδηση σοκ. Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να δώσει ο Ολυμπιακός τρεις προκριματικούς γύρους με την Βικτόρια Πλζεν για να φτάσει ως τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις ειδοποιήθηκαν Μαρτίνς και παίκτες.

Καλά, οκ, προφανώς καταλάβατε ότι τρολάρουμε. Για την ακρίβεια, δεν τρολάρουμε. Με έναν διαφορετικό τρόπο χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει και τόσο φαεινή η ιδέα της ΟΥΕΦΑ να κάνει κληρώσεις ώστε να μάθεις ποια ομάδα θ' αντιμετωπίσεις πριν καν παίξεις και αποκλείσεις την προηγούμενη!

Φτάνοντας ο Ολυμπιακός στην Τσεχία για να δώσει το αυριανό κρίσιμο πρώτο επίσημο ματς με την Βικτόρια, έμαθε ότι η Μπασακσεχίρ θα τον περιμένει στον επόμενο γύρο. Και το μυαλό, όπως είναι φυσικό, δεν είναι δύσκολο να... ξεφύγει. Κάποιοι (εκτός ομάδας) φτάνουν και πιο μακριά, στον αντίπαλο των πλέι οφ. Ώπα παιδιά, να οργανωθούμε. Βασικά να οργανώσουμε τη σκέψη μας.

Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο ΜΟΛΙΣ το πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν. Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα. Ακόμα δεν έχει κάνει ούτε χιλιοστό πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, από τον πρώτο ως τον τελευταίο στον οργανισμό, οφείλει να έχει το fake news με το οποίο αρχίσαμε το κείμενο, κορόνα στο κεφάλι του. Λες και είναι, με διαφορά, η πιο αληθινή είδηση που έχουν ακούσει ποτέ. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Μπασακσεχίρ.

Διαβάστε επίσης

Είναι στιγμές...

Είναι στιγμές...

Τί να μη συζητάμε στις 10 το βράδυ... - Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ούτε 365 μέρες...

Ούτε 365 μέρες...

Από τη μέρα που ο Μεριά πέρασε το... μαγικό κατώφλι του Ολυμπιακού – Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ.