Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λειτουργεί και όταν είναι... κλειστά

Λειτουργεί και όταν είναι... κλειστά
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 11:54
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σε μια περίοδο που τα πάντα κινούνται γύρω από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και έχει οδηγήσει στην παύση των πάντων, τα λιγοστά που αφορούν στο ποδόσφαιρο και έχουν δόση αλήθειας, αφορούν στον Ολυμπιακό. Αυτό παρατηρεί κανείς αν ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά σε δημοσιεύματα είτε προερχόμενα από το εξωτερικό, είτε από το εσωτερικό.

Ακόμα και σ' αυτή την παύση, τώρα που είναι όλα κλειστά, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που λειτουργεί και έχει πραγματικά αντικείμενο και δεν λέει απλά ότι λειτουργεί. Ουσιαστικά αυτό είναι μια συνέχεια των όσων «συζητούσαμε» χθες. Είναι τόσο στέρεες οι βάσεις των ερυθρόλευκων που αυτό το pause δεν θα κλονίσει το οικοδόμημα ούτε θα θέσει εν αμφιβόλω το κοντινό ή μακρινό του μέλλον.

Κι αυτή, επαναλαμβάνω, είναι η μεγαλύτερη (ή ισάξια με τις αγωνιστικές τέλος πάντων γιατί στο κάτω κάτω το ποδόσφαιρο είναι το ζητούμενο) επιτυχία της τωρινής του διοίκησης. Κάνει τον μέσο οπαδό του να αισθάνεται σιγουριά για το αύριο, την μετά-κορονοϊού εποχή.

Αλήθεια, αν συμπεριλάβουμε τον Ολυμπιακό στον τομέα των επιχειρήσεων (ξέρω ότι δεν σας αρέσει αυτό αλλά ας το κάνουμε για την υπόθεση εργασίας) και τον συγκρίνουμε με άλλες ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα, τί αποτέλεσμα βγάζει η σύγκριση; Ανήκει ή όχι σ' αυτές που αισθάνεσαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει χωρίς προβλήματα; Πόσες άλλες επιχειρήσεις μπορούν να το ισχυριστούν αυτό στην παρούσα φάση; Τις απαντήσεις τις ξέρετε, πανεύκολες είναι...

Διαβάστε επίσης

MVP είναι...

MVP είναι...

Η ψήφος μοιάζει δύσκολη αλλά, τελικά, είναι πανεύκολη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...

Οι «Fantastic 10» του Μαρτίνς

Οι «Fantastic 10» του Μαρτίνς

Πώς η σκληρή δουλειά και η εικόνα στο γήπεδο απάντησαν στο «θα τους κάψει». Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.