Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν ήξερες πόσο τους «χαλάει»

Αν ήξερες πόσο τους «χαλάει»
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 12:09
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που οδεύεις για το τρίτο σερί πρωτάθλημα σε εξυγιαντική περίοδο...

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που έχεις καταφέρει να οικοδομήσεις και διαφορά...

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που το καταφέρνεις σχεδόν περπατώντας...

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που θα παίρνουν... μάτι τη δική σου φιέστα ξανά...

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που εσύ έχεις ένα υγιές οικοδόμημα από την κορυφή ως τα νύχια...

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που οι αντοχές του δικού σου οικοδομήματος είναι μεγαλύτερες από τα δικά τους...

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που βλέπουν ότι έχεις προοπτική με τόσους παίκτες που έχουν αρχίσει να μπαίνουν στον κορμό της ομάδας.

Αν ήξερες πόσο τους χαλάει που δεν έχουν ως αυτονόητα όσα έχεις εσύ...

Αν τα ήξερες, ή αν τα ξέρεις, αν τα ξαναθυμόσουν, τότε θα φρόντιζες ΝΑ ΜΗΝ παπαγαλίζεις ξανά και ξανά πράγματα που γνωρίζουν καλύτερα από σένα οι άνθρωποι της ομάδας και είναι ξεκάθαρος στόχος τους να βελτιώσουν ΟΤΑΝ είναι εφικτό, κι αυτο ΔΕΝ είναι στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Αν τα ήξερες θα σταματούσες να... τσιμπάς στην οργανωμένη και με απίστευτη αρμονία (ούτε ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόση αρμονία) προσπάθεια των απέναντι να αποδομήσουν τις επιτυχίες της δικής σου ομάδας και να σε πείσουν ότι έχει μόνο προβλήματα σε αντίθεση με τις δικές τους. Μόνο προβλήματα ομάδα που είναι στο +10β. από τον 2ο δεν γνωρίζω και λογικά οποιονδήποτε άνθρωπο που έχει στοιχειώδες IQ σε όλο τον πλανήτη να ρωτήσεις αυτό θα απαντήσει.

Δουλειά τους, πληρώνονται κανονικά, για να σε πείσουν ότι η ομάδα σου είναι μόνο προβλήματα και θα πρέπει να ψαχτείς ότι τους πιστεύεις κιόλας. Όλοι θέλουν το καλύτερο από τον Ολυμπιακό αλλά όλοι κατανοούν ότι, για διαφόρους λόγους, αυτό δεν είναι εφικτό πάντα όσο σκληρή δουλειά ή καλή πρόθεση να έχουν άπαντες. Δες και τον εαυτό σου στον καθρέφτη, είσαι κάθε μέρα και κάθε χρόνο το ίδιο αποδοτικός; Την απάντηση την ξέρεις.

Διαβάστε επίσης

Είναι 15χρονα, ηλίθιε

Είναι 15χρονα, ηλίθιε

Γράφει για την πρωταθλήτρια Κ15 και την αφορμή που έψαχναν ορισμένοι, για να βγάλουν ακόμη περισσότερο μίσος, ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Η Ρεάλ και τα «πρόβατα»

Η Ρεάλ και τα «πρόβατα»

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα, τη Ρεάλ στο Παρίσι και το Μπερναμπέου και τους «προπονητές» του Facebook.