Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Know how» της πλάκας και know how ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗΣ

«Know how» της πλάκας και know how ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗΣ
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 15:11
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η ζωή, όπως και ο αθλητισμός, ο οποίος είναι μικρογραφία της ζωής, επιστρέφει συμπεριφορές. Και τα γραπτά, δυστυχώς για ορισμένους… μένουν. Και μένουν για πάντα. Δεν ξεγράφουν, άπαξ και… έγραψαν. Και η αλήθεια είναι πως για τον Ολυμπιακό, ορισμένοι, έχουν γράψει… πολλά. Πάρα πολλά. Αλλά δυστυχώς για εκείνους, εκτέθηκαν. Πολύ άσχημα. Και όχι απλά εκτέθηκαν… Αλλά εκτέθηκαν… Έφαγαν τα γραπτά τους όλοι όσοι έγραφαν… και έγραφαν… και έγραφαν… υπέρ του συλλόγου της καρδιάς τους και εις βάρος του Ολυμπιακού. Έχασαν και εκείνοι το μέτρημα, στις κούπες του ΘΡΥΛΟΥ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θυμάστε τα… πονήματα για τα «know how» και όλα αυτά; Να, λοιπόν, που πήγαν… Μέσα σε δύο μέρες, άλλοι τρεις τίτλοι, για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και… ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ για τον Μιχάλη Κουντούρη, και τον Σύλλογο, ο οποίος ακμάζει υπό την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη… Βάζοντας και το Handball μόλις λίγες ημέρες πριν, το μέτρημα αρχίζει πάλι και… χάνεται. Όπως κάθε χρόνο!

Αυτό είναι πραγματικό KNOW HOW. Το πως να χτίζεις ομάδες, πρωταθλήτριες ομάδες, ομάδες που σηκώνουν ευρωπαϊκά, back to back, κάνουν… quadruple και κατακτούν τα πάντα μέχρι και στο πινγκ πονγκ. Δεν υποτιμούμε το άθλημα, ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επενδύει σε εξαιρετικούς αθλητές και για αυτό ακμάζει!

Με τον κόσμο ΔΟΡΥ και ΑΣΠΙΔΑ, με τα μέλη του σταθερό «αιμοδότη» και πάροχο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ στήριξης, αλλά και με δύο ανθρώπους, οι οποίοι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να έχουν το κουμάντο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. Διαρκώς γιγαντώνεται. Μεγαλώνει. Βελτιώνεται. Κατακτά. Πανηγυρίζει! Κάνει διαρκώς περήφανο τον λαό του! Οι επενδύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκεί όπου χρειάζεται, η Διοίκηση από τον Μιχάλη Κουντούρη, ο κόσμος του Ολυμπιακού, οι χορηγοί που είναι ΔΙΠΛΑ στα τμήματα του Ερασιτέχνη, έχουν φτιάξει όλα μαζί ένα μείγμα… εκρηκτικό! Και κάθε φορά κατά την οποία ο Θρύλος κερδίζει άλλον ένα τίτλο, είναι αποτέλεσμα ΟΛΗΣ αυτής της συλλογικής προσπάθειας! Όλης αυτής της πίστης, των προαναφερθέντων, στον Σύλλογο, αλλά και της διάθεσης να προσφέρουν. Και όχι μόνο διάθεση έχουν, αλλά ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. Έχουν τον τρόπο να κάνουν τον Ολυμπιακό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τροπαιούχο. Σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Στο «know how» της πλάκας και των ομάδων με… μόνο βασικούς/ές αθλητές/τριες, ο Ολυμπιακός απαντά με ΟΜΑΔΑΡΕΣ που σηκώνουν ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ και παίρνουν όλους τους τίτλους που διεκδικούν, σε μια σεζόν! Και έτσι θα συνεχίσει… Αν αντέχουν, ας κοπιάσουν. Αν δεν αντέχουν, ας τα παρατήσουν από τώρα… Πιο τίμιο θα είναι... από το να… γράφουν και να… γράφουν… και να… γράφουν… και να λοιδορούν… Πιο τίμιο…

Διαβάστε επίσης