Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υμνοι Ιβκοβιτς για Σπανούλη

Υμνοι Ιβκοβιτς για Σπανούλη
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 23:14

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς για τον Βασίλη Σπανούλη στο πλαίσιο του αφιερώματος της Ευρωλίγκας στον αρχηγό του Θρύλου.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως ο άσος των «ερυθρόλευκων» είναι ο παίκτης, ο οποίος δουλεύει πιο σκληρά από όλους, παίρνει την ευθύνη και σκοράρει στην τελευταία φάση, έχοντας ηγετικές ικανότητες.

Ο Σέρβος μάλιστα εκθείασε τον Βασίλη Σπανούλη, υπογραμμίζοντας πως είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θέλει να παίρνει το τελευταίο σουτ, κάτι που όπως υποστήριξε είναι αποδεκτό από ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη.

Τέλος, υποστήριξε πως η λέξη που χαρακτηρίζει τον αρχηγό του Ολυμπιακού είναι «τίγρης», κάτι που δείχνει την αγωνιστικότητα και τη δύναμη που έχει ο Λαρισαίος γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

«Δεν σταματάει να δουλεύει»

«Δεν σταματάει να δουλεύει»

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης ύμνησε τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν σταματάει να δουλεύει παρότι είναι 34 χρονών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Απόλαυσαν το διήμερό τους

Απόλαυσαν το διήμερό τους

Την ευκαιρία να γεμίσουν… τις μπαταρίες τους είχαν οι παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι μετά το διήμερό τους ρεπό ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Έδωσε… τον αρχηγό του ο Λοτζέσκι

Έδωσε… τον αρχηγό του ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι σε ερώτηση από την Ευρωλίγκα για το ποιος καθυστερεί περισσότερο να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας του έδωσε… τον Βασίλη Σπανούλη.