Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν σταματάει να δουλεύει»

«Δεν σταματάει να δουλεύει»
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 23:18

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη στο ντοκιμαντέρ που έφτιαξε η Ευρωλίγκα για τον ηγέτη του Θρύλου, υμνώντας τον για τη δουλειά που συνεχίζει να κάνει.

Ο Ανδρέας Γκατζούλης γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος όπως τόνισε κάνει συνεχώς προπονήσεις και αυτό είναι το μυστικό που τον έχει οδηγήσει να συνεχίσει να είναι το ίδιο γρήγορος και εκρηκτικός.

Τέλος, ερωτηθείς για το ποια λέξη αντιπροσωπεύει τον Βασίλη Σπανούλη εκείνος έγραψε πως αυτή θα πρέπει να είναι ότι είναι οικογενειάρχης, δείχνοντας και αυτή την εξαιρετική πτυχή του άσου του Θρύλου.

Αναλυτικά ο γυμναστής του Ολυμπιακού τόνισε:

«Δίνει το 100% κάθε μέρα και ακόμη και όταν πονάει δεν ψάχνει δικαιολογίες και τα δίνει όλα στην προπόνηση από το ζέσταμα μέχρι την θεραπεία. Κάνει πάντα έξτρα προπόνηση και αυτό είναι το μυστικό που τον έχει κρατήσει να είναι το ίδιο γρήγορος και εκρηκτικός όλα αυτά τα χρόνια. Δεν σταματάει να δουλεύει και αυτή είναι η αγωνιστική του ταυτότητα παρότι είναι 34 χρονών».

Διαβάστε επίσης

Οι εκλεκτοί του Γκριν (vid)

Οι εκλεκτοί του Γκριν (vid)

Τους πέντε καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ κατά την άποψή του κατονόμασε ο Έρικ Γκριν, ο οποίος σχετικά με τους Ευρωπαίους, επέλεξε μόνο έναν και αυτόν τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς είναι παίκτης που έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια.

Υμνοι Ιβκοβιτς για Σπανούλη

Υμνοι Ιβκοβιτς για Σπανούλη

Ο πρώην προπονητής του Θρύλου εκθείασε τον αρχηγό και ηγέτη του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του αφιερώματος της Ευρωλίγκας στον άσο των «ερυθρόλευκων».

Απόλαυσαν το διήμερό τους

Απόλαυσαν το διήμερό τους

Την ευκαιρία να γεμίσουν… τις μπαταρίες τους είχαν οι παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι μετά το διήμερό τους ρεπό ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με την Φενέρμπαχτσε.