Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό»

«Ήταν ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 10:43

Δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά φέτος η ομάδα της Μπαρτσελόνα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται σε κάποιες δυσκολίες που συνάντησε, σημειώνοντας πως υπάρχει μια μεταβατική περίοδος.

Από την αλλαγή προπονητή, έως τους παίκτες που έφυγαν και ήρθαν, έως την αλλαγή του τεχνικού διευθυντή. Πρόσθεσε πως η πίεση στον Ολυμπιακό ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

«Όλες οι καταστάσεις από την αρχή της χρονιάς ήταν δύσκολες. Όταν έφτασα, μετά από τρεις ημέρες μου είπαν πως οι Σατοράνσκι και Αμπρίνες θα πήγαιναν στο ΝΒΑ. Βρισκόμασταν στα μέσα του Ιουλίου, έπρεπε να πάρουμε παίκτες και όταν υπήρχε ένας τραυματισμός, έπρεπε από την άλλη να δίνουμε χρόνο σε νεαρούς παίκτες. Αυτό, σίγουρα, κάνει την περίοδο μεταβατική και όχι μόνο για αυτούς τους λόγους», ανέφερε ο Μπαρτζώκας και συνέχισε.

«Η ομάδα άλλαξε προπονητή. Ο προηγούμενος βρισκόταν εδώ πάνω από οκτώ χρόνια. Επίσης άλλαξε ο τεχνικός διευθυντής. Άρα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, πρώτα να μάθεις πού βρίσκεσαι, μετά να μάθεις τα πάντα γύρω από την ομάδα, αλλά και για τα άλλα μέλη του συλλόγου. Ξέρω πως στην Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίζεις, αλλά όταν βρισκόμουν στον Ολυμπιακό, τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Είμαι έτοιμος για αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Τα highlights με την Νταρουσάφακα (vid)

Τα highlights με την Νταρουσάφακα (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νταρουσάφακα με 81-73 και στο βίντεο που ανάρτησε η Ευρωλίγκα, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

«Δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη»

«Δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νταρουσάφακα τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο τέλος του ματς και πήρε μία δίκαιη νίκη.