Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα»

«Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα»
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 - 12:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Έτοιμη για τα υπόλοιπα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, δήλωσε η Εβίνα Μάλτση. Η μεγαλύτερη παίκτρια μπάσκετ στη Ελλάδα που αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα», μετά το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, σε δηλώσεις της στον «ΓΑΥΡΟ», τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολα όταν δεν αγωνίζεται λόγω ενός ενώ επεσήμανε ότι θα είναι απόλυτα έτοιμη στα παιχνίδια του Κυπέλλου, που κρίνουν και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Έχεις αφήσει πίσω τον τραυματισμό σου, τώρα ακολουθούν δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και μετά το Κύπελλο που θα διεκδικήσεις των πρώτο του τίτλο. Εστιάζεις σε αυτά; Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

«Ναι έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό. Δόξα το Θεό που είμαι καλά. Επανέρχομαι σιγά σιγά στην αγωνιστική κατάσταση που θα ήθελα. Έχουμε το παιχνίδι στον Πανιώνιο και μετά μέσα στον ΠΑΟΚ. Όπως έχω ξαναπεί, είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά όλα τα παιχνίδια απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την πλευρά μας. Να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε και πάλι αυτό που πρέπει να νικήσουμε . Μέχρι το Κύπελλο, δηλαδή πιστεύω θα είμαι σίγουρα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη να βοηθησω την ομάδα μου και τις συμπαίκτριες μου. Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα και ο στόχος μας τώρα είναι η κατάκτηση του κυπέλου και του πρωταθλήματος γιατί ξέρουμε ότι αυτό θα δώσει τόσο χαρά σε εμάς όσο και στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν. Όλοι μαζί θα πανυγηρίσουμε το Νταμπλ».

Μια παίκτρια του δικού σου βεληνεκούς όταν δεν παίζει πως αισθάνεται στον πάγκο, είναι σαν να σε «τρώει» κάτι;

«Χάλια ... αλλά αυτό είναι για όλους τους αθλητές που περνούν ένα τραυματισμό. Μετά όμως με σκληρή δουλειά και προπόνηση ο αθλητής που αγαπάει το άθλημα που κάνει επανέρχεται και προσφέρει στην ομάδα του αυτά που του ζητάει ο προπονητής του».

Διαβάστε επίσης

«Κατοστάρα» με σούπερ Μάλτση!

«Κατοστάρα» με σούπερ Μάλτση!

Μια ακόμα επιβλητική νίκη για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία διέλυσε με 111-53 τον Πανιώνιο - Τρομερή εμφάνιση από την γκαρντ του Θρύλου, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους!