Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο»

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο»
Κυριακή, 9 Απριλίου 2017 - 15:56

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 92-45 εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας και η Εβίνα Μάλτση μίλησε για την κατάσταση της ομάδας.

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση σήμερα. Κερδίσαμε και εμείς το κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ξέρουμε και όλη τη χρονιά δείχνουμε το πλεονέκτημά μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, είναι πολύ φορμαρισμένη η ομάδα», ήταν τα λόγια της και συνέχισε.

«Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να τελειώσουμε τη σεζόν και πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα την Τετάρτη με τον Αθηναϊκό, για να πάμε να κάνουμε ένα όμορφο Πάσχα όλοι μαζί. Μετά θα μπούμε στα πλέι οφ, όπου ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, δείχνει πολύ καλά δείγματα και συνεχίζουμε».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Παντελάκης, β' προπονητής, ανέφερε. «Ήταν η προτελευταία αγωνιστική, πριν από τα πλέι οφ. Παίζαμε με τον Πρωτέα και κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Το σκορ είναι πάρα πολύ καλό για εμάς. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ εύστοχα και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι τώρα, έχει μείνει άλλη μια αγωνιστική για να τελειώσει το πρωτάθλημα και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Μασάζ για την Πόλη

Μασάζ για την Πόλη

Ο Ακατονόμαστος γράφει για την ομάδα μπάσκετ και την αγωνιστική άνοδος του Βασίλη Σπανούλη.

Τα «διπλά» χάρισαν το πλεονέκτημα!

Τα «διπλά» χάρισαν το πλεονέκτημα!

Μεγάλη ανάλυση του «ΓΑΥΡΟΥ» για το πώς η ομάδα μπόρεσε να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ - Μεγάλο ρόλο σε αυτό, έπαιξαν οι εκτός έδρας νίκες.

«Μέσα» ο Γκριν!

«Μέσα» ο Γκριν!

Ο Αμερικανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Σφαιρόπουλου, ενόψει του παιχνιδιού με τον Προμηθέα στην Πάτρα