Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχει ανάγκη τον Λοτζέσκι»

«Έχει ανάγκη τον Λοτζέσκι»
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 14:40

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, μαζί με την Ούνιξ Καζάν, βρέθηκε στην Πόλη για φιλικά προετοιμασίας. Ο μπόμπερ των Ρώσων μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» και ερωτώμενος για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στην Εφές είπε: «Λογικό είναι έως ένα σημείο αυτό το σκορ. Ετσι είναι τα πλέι οφ. Οι άμυνες σκληραίνουν και το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο.

Νομίζω ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη τον Λοτζέσκι σε αυτά τα παιχνίδια. Του λείπουν οι πόντοι του και είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει. Αλλά όπως σου είπα δεν λέει κάτι αυτό. Τα πλέι οφ έχουν χαμηλό σκορ».

Ρωτώντας τον, όμως, αν οι 27 πόντοι στο ημίχρονο επηρέασαν τον Θρύλο, είπε: «Ετσι είναι το μπάσκετ. Τώρα είναι το θέμα να αντιδράσει. Εχει τους παίκτες για να το κάνει αυτό. Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο χαμηλό το σκορ στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα κερδίσει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς».

Διαβάστε επίσης

«Ήττα» του ΠΑΟ και στο ΑΣΕΑΔ!

«Ήττα» του ΠΑΟ και στο ΑΣΕΑΔ!

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, για την προσφυγή που είχαν κάνει για την διεξαγωγή της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό.