Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε και καλύτερα, το σημαντικό είναι που πήραμε τη νίκη»

«Μπορούμε και καλύτερα, το σημαντικό είναι που πήραμε τη νίκη»
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 - 12:38

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 1-0. Ο σέντερ του Θρύλου ήταν απολαυστικός πετυχαίνοντας 12 πόντους, με 4/4 δίποντα και 4/5 βολές δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο «ερυθρόλευκος» σέντερ ήταν πολύ καλός και στην άμυνα, παίζοντας πάνω στον Γιάννη Μπουρούση.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς υπογράμμισε πως η ομάδα του πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, παίρνοντας το προβάδισμα για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Επίσης, τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η ατομική απόδοση, αλλά η συνολική, επισημαίνοντας πως η νίκη προήλθε από την εξαιρετική ομαδική προσπάθεια όλων των «ερυθρόλευκων». Τέλος, υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να παίξει ακόμη καλύτερα, κάτι το οποίο ελπίζει ότι θα κάνει στα επόμενα ματς της σειράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Είναι απλά το πρώτο ματς. Καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε και θα μας δώσει ώθηση να είμαστε όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και έχουμε πλέον το προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις παίκτες σαν τον Μπουρούση, όμως έδειξα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Δεν παίζει ρόλο η ατομική μου απόδοση, αλλά να νικάει η ομάδα. Η νίκη μας οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια όλων των παικτών μας».

Διαβάστε επίσης

Έγινε απλά το 1-0

Έγινε απλά το 1-0

Ο Ολυμπιακός, σε μια όχι και τόσο καλή βραδιά του, μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟ και πλέον κοιτάει το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

MVP o Σπανούλης (pic)

MVP o Σπανούλης (pic)

Ο ηγέτης του Θρύλου αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος του πρώτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος- Double-double από τον αρχηγό με 11 πόντους και 10 ασίστ!