Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελείωσε - με νίκη - το πιο αγχωτικό παιχνίδι!

Τελείωσε - με νίκη - το πιο αγχωτικό παιχνίδι!
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 - 14:55

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί, αλλά ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και μπόρεσαν να φτάσουν έστω και δύσκολα στο 1-0. Ήταν μια πραγματικά πάρα πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο Θρύλος έπρεπε να διαχειριστεί πολλά πράγματα.

Την επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την Ευρωλίγκα, έστω και αν είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Άρη, το άγχος της έδρας, αλλά και τον αντίπαλο φυσικά. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και το 1-0 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάει πλέον στο Ολυμπιακό στάδιο σε μερικές ημέρες με άλλον αέρα.

Οι προσωπικότητες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Θρύλου χθες και μαζί με τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ στην εξέδρα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ήξερες πως ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε αυτό το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στους τελικούς.

Διαβάστε επίσης

Και ξανά… αγάλματα

Και ξανά… αγάλματα

Ατομικά για το πρώτο παιχνίδι όλα τα μπράβο νομίζω ότι πρέπει να πάνε στον Μιλουτίνοφ και στον Παπανικολάου, που ήταν οι βασικοί υπαίτιοι για το 1-0, γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

«Να συνεχίσουμε με μαχητικότητα»

«Να συνεχίσουμε με μαχητικότητα»

Η αθλήτρια του Θρύλου, Εβίνα Σταμάτη μίλησε για την προετοιμασία της Εθνικής γυναικών για το Ευρωμπάσκετ και τόνισε πως η ομάδα δείχνει αρκετή διάθεση.

Έγινε απλά το 1-0

Έγινε απλά το 1-0

Ο Ολυμπιακός, σε μια όχι και τόσο καλή βραδιά του, μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟ και πλέον κοιτάει το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.