Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… ξεχωριστό που πρέπει να έρχεται από τον πάγκο

Το… ξεχωριστό που πρέπει να έρχεται από τον πάγκο
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 21:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Είναι δεδομένο (και λογικό) πως σε αυτά τα παιχνίδια το ροτέισον αλλάζει, κάποιοι παίκτες μένουν περισσότερα λεπτά στο παρκέ (35 ο Σπανούλης, 27 ο Πρίντεζης, 27 ο Παπανικολάου, 25 ο Μάντζαρης, 26 ο Μιλουτίνοφ), ωστόσο κρίνεται επιβεβλημένο ο πάγκος που θα έρθει να δώσει ανάσες και κάτι ξεχωριστό, ενδεχομένως να προσφέρει λύσεις και διάρκεια.

Μην ξεχνάτε πως το συγκεκριμένο εκθειάστηκε πρόσφατα στην Ευρώπη και δη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εγινε πράξη μάλιστα στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Ο Αγραβάνης, για παράδειγμα, από τη στιγμή μάλιστα που ο Πρίντεζης δεν είναι στο καλύτερο δυνατό, οφείλει να δώσει λύσεις, να προσφέρει κάτι παραπάνω. Είναι παίκτης που το κάνει βέβαια και αποδεδειγμένα, δίνοντας το κάτι παραπάνω, το κάτι ξεχωριστό, αρκεί να μπαίνει συγκεντρωμένος. Αυτός είναι ο στόχος και τώρα. Οχι μόνο από τον Αγραβάνη (παράδειγμα αποτέλεσε), από τον Γκριν, τον Παπαπέτρου, τον Ουότερς, τον Γιανγκ…

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ ο Ντάρντεν (pic)

Στο ΣΕΦ ο Ντάρντεν (pic)

Ο Αμερικανός φόργουορντ επισκέφτηκε την προπόνηση της πρώην του ομάδας και είδε τους φίλους του και τους παλιούς του συμπαίκτες.

Φανταστικός ο κόσμος του Θρύλου (vid)

Φανταστικός ο κόσμος του Θρύλου (vid)

Δείτε μέσα από την κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι το βράδυ της Πέμπτης να κάνουν το μπρέικ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών.