Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε και φύγετε»!

«Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε και φύγετε»!
Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 - 23:12

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι Ελληνες φίλαθλοι με την εικόνα της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ και φυσικά οι υπεύθυνοι είναι πάντα οι… γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Με το τέλος του σημερινού αγώνα με τη Φινλανδία, η οποία νίκησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας μπάσκετ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τα άκουσε από μερίδα κόσμου, που ζήτησε την άμεση παραίτησή του.

«Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε και φύγετε επιτέλους». «Την καταντήσατε σαν τα μούτρα σας την Εθνική, εσύ και ο άλλος». «Δεν κοιτάς τα χάλια μας, πας και στο ραδιόφωνο για δηλώσεις». «Είστε καρεκλοκένταυροι, ντροπή σας» ήταν μόνο ορισμένες από τις ατάκες που εκστόμισαν οι έξαλλοι οπαδοί.

Διαβάστε επίσης

Με την πλάτη στον τοίχο η Εθνική

Με την πλάτη στον τοίχο η Εθνική

Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, καθώς μόνο με νίκη κόντρα στην Πολωνία (17:30) θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Τραγωδία…

Τραγωδία…

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε ακόμη μία ήττα στο φετινό Ευρωμπάσκετ από την Φιλανδία με 89-77 και πλέον θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Πολωνία για να μην γνωρίσει πρόωρο αποκλεισμό από το τουρνουά.