Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για την πρόκριση (vid)

Όλα για την πρόκριση (vid)
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 12:44

Τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σέπσι δίνει σήμερα (21/12) το απόγευμα στις 18:00 (ΕΡΤ2) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για τα μπαράζ του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν με τον κόσμο στο πλευρό τους να πάρουν τη νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων, προκειμένου να είναι αυτές που θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ματς είναι πολύ σημαντικό για τον Θρύλο, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Κώστα Μίσσα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο πρώτο ματς με τη συγκεκριμένη ομάδα ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση, αρκεί οι παίκτριές του να είναι συγκεντρωμένες για 40 λεπτά.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου για το συγκεκριμένο αγώνα: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Όλοι μαζί για την πρόκριση με τη Σέπσι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός-και πάλι- ο κόσμος του Θρύλου

Φανταστικός-και πάλι- ο κόσμος του Θρύλου

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και «έσπρωξαν» τους παίκτες του Ολυμπιακού να τα δώσουν όλα για να πάρουν τελικά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

O άνθρωπος για όλες τις δουλειές!

O άνθρωπος για όλες τις δουλειές!

Ο Κώστας Παπανικολάου προκαλεί... πονοκέφαλο σε όλους τους σούπερσταρ της Ευρωλίγκα, ενώ την ίδια ώρα βοηθάει τα μέγιστα και στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Οι ρέφερι στο Εφές-Ολυμπιακός

Οι ρέφερι στο Εφές-Ολυμπιακός

Οι Σάσα Πουκλ, Φερνάντο Ρότσα και Μεντί Ντιφαλά ορίστηκαν να σφυρίξουν τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.