Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να καλύψουν τα κενά»

«Ολοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να καλύψουν τα κενά»
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 00:06

Στην ετοιμότητα και αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίζει στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Ελληνας φόργουορντ υπογράμμισε ότι όλοι παίζουν και για τους τραυματίες σε κάθε αγώνα, ενώ επισήμανε ότι αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Ήταν μία σημαντική νίκη, γιατί ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και χρειαζόμαστε νίκες. Στο τέλος χαλαρώσαμε. Η ομάδα είναι πλήρης, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω όταν κάποιος λείπει. Το έχουμε δείξει πολλές φορές. Όπου και να παίζεις, πρέπει να βοηθάς την ομάδα να κερδίζει. Όσο κερδίζεις, το ηθικό είναι ψηλά και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο κόσμος δεν θυμάται σε ποια θέση παίζει ο κάθε Παπαπέτρου, αλλά θέλει τις νίκες και είναι λογικό».

Διαβάστε επίσης

Είδε Θρύλο ο Ντούντα (pic)

Είδε Θρύλο ο Ντούντα (pic)

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ξανά πρώτος!

Ξανά πρώτος!

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και την επόμενη αγωνιστική της Euroleague.

«Σημασία έχει η νίκη»

«Σημασία έχει η νίκη»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

«Ο Ολυμπιακός έχει dna πρωταθλητισμού»

«Ο Ολυμπιακός έχει dna πρωταθλητισμού»

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο, για την προσωπική του απόδοση, καθώς και για την ατυχία της ομάδας με τους πολλούς τραυματισμούς.