Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε για Φενέρ, αμφίβολος ο Παπαπέτρου

Ξεκίνησε για Φενέρ, αμφίβολος ο Παπαπέτρου
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 11:50

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στο ματς της Πέμπτης (01/2) στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο ματς.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει ήδη πίσω τους τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα μίλησαν για το ματς και διαπίστωσαν τα λάθη που έκαναν. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου την περσινή σεζόν.

Το διάβασμα, λοιπόν, για την Φενέρ ξεκίνησε, ωστόσο στην προπόνηση του Θρύλου δεν βρέθηκε και πάλι ο Παπαπέτρου, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και έτσι είναι αμφίβολος και για το ματς με τους Τούρκους.

Ο φόργουορντ του Θρύλου εξακολουθεί να κάνει θεραπεία και την αυριανή ημέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Βέβαια, ακόμη και αν συμμετάσχει στην τελευταία προπόνηση πριν την Φενέρ θα είναι εξαιρετικά αμφίβολος με μόλις μία προπόνηση να παίξει στο συγκεκριμένο αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Ψηφίστε Γιώργαρο (vid)

Ψηφίστε Γιώργαρο (vid)

Το κάρφωμα του Γιώργου Πρίντεζη στον αγώνα με την Μπασκόνια έχει επιλεγεί στις καλύτερες φάσεις για τη φετινή σεζόν.