Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογίας»

«Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογίας»
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 11:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Δεν μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απο τη νίκη της ομάδας του στη Μαδρίτη. Ο Ολυμπιακός έσπασε μία... κατάρα εννιά χρόνων και πέρασε από την έδρα της Ρεάλ με 80-79 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός του Θρύλου, μετά το τέλος του ματς μίλησε για τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα και υποστήριξε η νίκη αυτή μπορεί να βοηθήσει και στην ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του αγώνα. Με την καλή άμυνα ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν επιτρέψαμε στην Ρεάλ να παίξει το παιχνίδι της, με αιφνιδιασμούς και γρήγορες καταστάσεις, με πολλά σουτ σποτ απ, καθώς έχουν καλούς σουτέρ.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ντέρμπι μέχρι τέλους. Και θεωρώ ότι στο τέλος παίξαμε μία ή δύο καλές άμυνες και πήραμε το παιχνίδι. Είναι μια σημαντική νίκη επειδή πρώτα απ' όλα παίξαμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, ένα από τα φαβορί για να φτάσουν στο Final Four. Είναι σημαντική, επίσης, για την ψυχολογία μας και για την βαθμολογία, επειδή έχουν δύο νίκες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης».

Διαβάστε επίσης

«Πήραμε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο»

«Πήραμε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

«Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε»

«Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του αδικούσαν τους εαυτούς τους με τις εμφανίσεις τους σε προηγούμενα ματς.