Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

3/3 στις παρατάσεις!

3/3 στις παρατάσεις!
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 - 12:25

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το τρίτο ματς του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα που οδηγείται στην παράταση, με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι στιγμής να έχουν το απόλυτο!

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έβγαλαν ψυχή στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με 87-85, είχαν παίξει έξτρα πεντάλεπτο και στο παιχνίδι με την Φενέρ στην Τουρκία, αλλά και στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ!

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με την Φενέρ στην κανονική διάρκεια είχε λήξει με το σκορ στο 75-75, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν στην παράταση με 90-83.

Στο ματς του Θρύλου με την Ρεάλ στο ΣΕΦ, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια με το σκορ στο 72-72, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπυλου να παίρνει στο έξτρα πεντάλεπτο τη νίκη με 92-83.

Διαβάστε επίσης

Μπράβο!

Μπράβο!

Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και με τον Ολυμπιακό επιτέλους να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να δείχνει την αξία του.

Τι ανέβασε στα social media ο αρχηγός! (pic)

Τι ανέβασε στα social media ο αρχηγός! (pic)

Λίγες ώρες μετά τη νίκη με 85-87 επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, ο αρχηγός ανάρτησε μήνυμα στα social media, που είναι μαζί με τον Παπαπέτρου και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

Για μία ακόμα νίκη

Για μία ακόμα νίκη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, φιλοξενεί τον Φάρο την Κυριακή στις 14:30.