Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα Πανιώνιος, μετά Κύπελλο

Πρώτα Πανιώνιος, μετά Κύπελλο
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 15:59

Μία ακόμη νίκη θέλει να πάρει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/03) στις 14:30 την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κλείσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους προς το ελληνικό πρωτάθλημα πριν από την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα συνεχίζουν αήττητες στιες εγχώριες διοργανώσεις και θέλουν να επεκτείνουν το συγκεκριμένο σερί κόντρα στους «κυανέρυθρες».

Ο τεχνικός του Θρύλου έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριές του, οι οποίες είναι έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος ήταν όπως έπρεπε (vid)

Ο κόσμος ήταν όπως έπρεπε (vid)

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ παρά την ήττα με την Μπαρτσελόνα.