Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα 50 ριμπάουντ δεν είναι ρεκόρ…

Τα 50 ριμπάουντ δεν είναι ρεκόρ…
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 16:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τι πέτυχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό; Μία μεγάλη νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τη συνέχεια. Μία εμφατική νίκη που δείχνει την βελτίωσή της υπό τις οδηγίες του Σβέτισλαβ Πέσιτς ιδίως στην άμυνα καθώς τον Φεβρουάριο δέχονταν 85,7 πόντους μ.ο. και τον Μάρτιο έχει πέσει το παθητικό της στο… 66,8 μ.ο.

Στη Βαρκελώνη βέβαια… παραμιλάνε με τα 50 ριμπάουντ που πήραν από τον Ολυμπιακό. Το είπε και ο Πέσιτς στη συνέντευξη Τύπου πως σε αυτό το επίπεδο ήταν «όνειρο» και τώρα είναι μία πραγματικότητα.

Έχει ξαναγίνει βέβαια… Τα 50 ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα δεν είναι ρεκόρ. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στη φετινή σεζόν καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πάρει 53 απέναντι στη Ρεάλ (νίκη με 90-83) ενώ οι «μπλαουγκράνα» έχουν ρεκόρ τα 51 ριμπάουντ το οποίο είχαν επιτύχει το 2008 απέναντι στην Βίρτους Ρόμα.

Διαβάστε επίσης

Πρώτα Πανιώνιος, μετά Κύπελλο

Πρώτα Πανιώνιος, μετά Κύπελλο

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/03) στις 14:30 την αντίστοιχη των «κυανέρυθρων» και θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα πριν το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.