Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε… παπά»

«Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε… παπά»
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 19:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η αίσθηση του χιούμορ που έχει ο Γιώργος Μπόγρης είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη. Ο Έλληνας ψηλός του Ολυμπιακού, μιλώντας για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις αλλά και τις απουσίες των «ερυθρόλευκων» τόνισε χαριτολογώντας να… αλλάξει παπά ο Ολυμπιακός.

«Η αλήθεια είναι ότι μάλλον πρέπει να αλλάξουμε παπά στην αρχή της χρονιάς, γιατί ο αγιασμός δεν έπιασε φέτος ξανά. Με συγχωρείτε, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά» τόνισε αρχικά γελώντας για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Σίγουρα έχουμε την ποιότητα κι ένα πολύ βαθύ ρόστερ για να καλύψουμε τέτοιες απουσίες. Έχουμε αντεπεξέλθει στο παρελθόν σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ πως θα είμαστε όλοι έτοιμοι».

Στη συνέχεια ο Μπόγρης είπε για την Ζαλγκίρις: «Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με μία ομάδα επιπέδου πλέι οφ που μπορεί να την βρούμε και μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί είναι ομάδα προπονητή και σίγουρα θα μας έχει διαβάσει πολύ καλά. Θα ξέρει τι να περιμένει από εμάς. Έχουμε κάνει κι εμείς το ίδιο όμως για να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη που θα μας κρατήσει στην τρίτη θέση».

Διαβάστε επίσης