Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί δεν παίρνουν θέση στον Παναθηναϊκό;

Γιατί δεν παίρνουν θέση στον Παναθηναϊκό;
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 14:16

Την Τετάρτη (30/05) σημειώθηκαν απίστευτα σκηνικά στα γραφεία της ΚΕΔ στο πλαίσιο της κλήρωσης των διαιτητών για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πράγματα, τα οποία έχουν παίξει παντού, με ισπανικά Μέσα να τα έχουν στα βασικά τους θέματα και με το ελληνικό μπάσκετ να γίνεται για ακόμη μία φορά διεθνώς ξεφτίλα.

Ωστόσο, παρά τα όσα έχουν γίνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ακόμη θέση και έτσι τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι εύλογα.

Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε για τον ορισμό του Μπαγκλογιάννη στον 3ο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί τον κουμπάρο του Παπαθεοδώρου;

Γιατί δεν παίρνουν θέση για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν από την ΕΟΚ και την παράνομη ΚΕΔ, αφήνοντας εκτός τους διεθνείς διαιτητές.

Πως γίνεται να σιωπαίνουν σε τόσο σοβαρά θέματα που έχουν γίνει γνωστά σε όλη την Ευρώπη, την ώρα που μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» και παρακολούθησε τα γεγονότα στα γραφεία της παράνομης ΚΕΔ.

Μήπως βολεύει αυτή η κατάσταση τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η «βουβή» της στάση… Φανταστείτε τι θα γινόταν αν στα ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα οριζόταν διαιτητής, ο οποίος ήταν κουμπάρος του Σφαιρόπουλου τι θα γινόταν…

Απίστευτα πράγματα και η σιωπή λέει πολλά και σε κάθε περίπτωση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά…

Διαβάστε επίσης

Αφιέρωμα της Euroleague και στον Πρίντεζη! (vid)

Αφιέρωμα της Euroleague και στον Πρίντεζη! (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ακόμη ένα βίντεο-αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πέτυχε τους περισσότερους πόντους της ομάδας στη σεζόν.