Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανυπομονώ να παίξω με τον «θρύλο» Πρίντεζη»

«Ανυπομονώ να παίξω με τον «θρύλο» Πρίντεζη»
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 18:02

Η Μπούντουσνοστ θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (21:30) για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ωστόσο ο Ντανίλο Νίκολιτς έχει έναν λόγο παραπάνω για να ανυπομονεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση…

«Ανυπομονώ να παίξω ενάντια στον Πρίντεζη» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του φόργουορντ των «νεοφώτιστων» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας «θρύλος» του Ολυμπιακού, ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη! Θα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και ελπίζω να είμαι καλός αντίπαλος για εκείνον».

Αναφερθείς στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Νίκολιτς τόνισε: «Χρειαζόμαστε αυτή την εκτός έδρας νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα και να έχουμε καλή συγκέντρωση. Νομίζω πως θα είμαστε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Το σέρβικο «τείχος» (pics, vids)

Το σέρβικο «τείχος» (pics, vids)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ διανύει την καλύτερή του σεζόν με τον Ολυμπιακό και γενικότερα στην Ευρωλίγκα- Οι πρωτιές του, η μονομαχία με τον Όμιτς και η «γλώσσα των αριθμών».

Χωρίς Τουπάν και με Μπούντουσνοστ

Χωρίς Τουπάν και με Μπούντουσνοστ

Ο Γάλλος θα μείνει εκτός 12άδας όπως αναμένονταν άλλωστε, καθώς δεν έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.