Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την Εφές είναι… «τελικός»

Με την Εφές είναι… «τελικός»
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 22:09
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις, το παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ με την Εφές – ημέρα που παίζει αργότερα και ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη- είναι «τελικός»!

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο, ίσως και να ανέβηκε ο συντελεστής δυσκολίας μετά την ήττα της Εφές από τη Ρεάλ (84-82) με τους μαδριλένους να ανατρέπουν διαφορά 15 πόντων και με επιμέρους… 8-24 στην 4ης περίοδο να υποχρεώνουν την Εφές στην 3η της ήττα σε 11 αγώνες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στο Κάουνας έχουν στριμωχτεί και δεν έχουν περιθώρια νέων απωλειών, πόσο μάλλον μέσα στο γήπεδό τους, όπου ήδη έχουν δύο… πληγές.

Το ματς με την Εφές είναι «τελικός». Καλό είναι να το καταλάβει και ο κόσμος και να ενισχύσει την ομάδα στο ΣΕΦ από κοντά. Η συγκυρία είναι καλή. Παίζει και το ποδόσφαιρο με τη Μίλαν το βράδυ (άλλος «τελικός» αυτός), πήγε και πιο νωρίς στην ώρα (18:45) για να μην «πέσει» πάνω στο ποδόσφαιρο και είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυαστεί και το ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη, αλλά πάνω απ’ όλα να στηριχθεί ο Ολυμπιακός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την Εφές είναι… «τελικός»
Με την Εφές είναι… «τελικός»

Διαβάστε επίσης

Τι γίνεται με το γκαρντ που θέλει ο Μπλατ!

Τι γίνεται με το γκαρντ που θέλει ο Μπλατ!

Ο Τζόρνταν Λόιντ αρέσει και είναι καλή περίπτωση- Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ουοναμέικερ και τονίζεται και επίσημα από τον Ολυμπιακό- Δεν καίγεται για Άνταμς- Αγωνιστικά κριτήρια για Πολ.

Τα «τριάρια» ψάχνονται…

Τα «τριάρια» ψάχνονται…

Ο Ολυμπιακός και δη ο Ντέιβιντ Μπλατ περιμένει να πάρει πολλά περισσότερα από τους Παπανικολάου και Τίμα.