Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παπανικολάου, ο Ουέμπερ και η αλλαγή ξένου...

Ο Παπανικολάου, ο Ουέμπερ και η αλλαγή ξένου...
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 11:52
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική ούτως ώστε να δούμε ποιος παίκτης από τους ξένους θα βγει «εκτός», για να δηλωθεί ο Μπριάντε Ουέμπερ και να είναι στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς στο ΟΑΚΑ. Αυτό που περιμένει ο Αμερικανός κόουτς του Ολυμπιακού είναι να δει σε τι κατάσταση θα είναι σήμερα ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, καθώς ταλαιπωρείται από πυρετό. Ο Μπλατ θα δει σήμερα πώς είναι ο διεθνής παίκτης του, ώστε να πάρει την τελική απόφαση. Κι αυτό διότι ο πιθανότερος είναι ο Τίμα, αλλά εάν τελικά ο Παπανικολάου δεν μπορέσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε δεν θα βγει ο Λετονός έξω για να δηλωθεί ο Ουέμπερ.

Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι πώς ο Αμερικανός κόουτς περιμένει την κατάσταση του «Παπ» για να πάρει την τελική του απόφαση για την επιλογή, όμως το σίγουρο είναι πώς ο Ουέμπερ είναι στα πλάνα του για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Χαμηλά το σκορ για να περάσει!

Χαμηλά το σκορ για να περάσει!

Οι «ερυθρόλευκοι» στα προηγούμενα φετινά ματς στο ΟΑΚΑ δέχθηκαν 93 και 79 πόντους, αντίστοιχα. Στον αυριανό ημιτελικό πρέπει να παίξουν άμυνα.