Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκοψε τη χορηγία στον ΕΣΑΚΕ και η CosmoteTV

Έκοψε τη χορηγία στον ΕΣΑΚΕ και η CosmoteTV
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 17:52

Την ώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία αναζητά ομάδα για να συμπληρώσει 14άδα στο πρωτάθλημα της basket League (ομάδα αναζητά βέβαια και για την Α1 γυναικών) , στον ΕΣΑΚΕ βλέπουν τον έναν χορηγό πίσω από τον άλλο να απομακρύνονται και τα έσοδα να συρρικνώνονται και να τείνουν προς εξαφάνιση, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι στα γραφεία ρωτάνε ξανά και ξανά πότε θα πληρωθούν.

Μετά τη Betshop η οποία αποτελούσε βασικό χορηγό τόσο στον ΕΣΑΚΕ όσο και στην ΚΑΕ ΑΕΚ και δεν συνέχισε τις συνεργασίες της, αντίθετα πήγε στο ποδόσφαιρο (και την ΠΑΕ Άρης), η CosmoteTv έκοψε την χορηγία της στον ΕΣΑΚΕ, ύψους 130.000 ευρώ.

Μιλάμε για ένα ποσό ζωτικής σημασία για τον Σύνδεσμο στον οποίο προεδρεύει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τη λειτουργία του και τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Το νέο έχει κυκλοφορήσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και οι εργαζόμενοι είναι καθόλα ανήσυχοι, αφενός γιατί αναμένουν να πληρωθούν, αφετέρου γιατί αιωρείται το σύννεφο των περικοπών πάνω από τα κεφάλια τους.

Διαβάστε επίσης

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να γίνει ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κρύφτηκε στις πρώτες του δηλώσεις όντας «ερυθρόλευκος». Χαρακτήρισε θρύλο τον Βασίλη Σπανούλη και είπε ότι θέλει πάντα να κερδίζει και αρνείται την ήττα.