Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτοποριακή… αντιγραφή

Πρωτοποριακή… αντιγραφή
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - 14:53

Στις 10 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός έκανε μία (από τις πολλές του) Media Day. Με αφορμή, εκείνη την ημέρα, το ματς με τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ, το οποίο ερχόταν. Πρώτο του Κεμζούρα, στον πάγκο του Ολυμπιακού, στη μετά Μπλατ εποχή, παρουσίαζε ενδιαφέρον. Αλλά όχι μόνο για αυτό. Πρώτη φορά θα έμπαινε σε λειτουργία το υπέροχο Cube, το οποίο έβαλε στο ΣΕΦ η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα, έγινε και η πρώτη αναφορά, στις θέσεις θεατών, δίπλα στους πάγκους, τις οποίες η Ευρωλίγκα δίνει, πλέον, το δικαίωμα στις ομάδες, να πουλάνε, σε φιλάθλους! Στα πρότυπα του ΝΒΑ, φυσικά.

Πατώντας στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να δείτε, λοιπόν, τους δύο δημοσιογράφους της Nova, να συζητούν, για το θέμα, από το 16'30" και έπειτα. Να λένε για τις θέσεις αυτές, τις οποίες διαθέτει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, το ότι κοστίζουν πολύ ακριβά, αλλά και να αναφέρονται στο δικαίωμα που έχει, δώσει, πλέον, η διοργανώτρια, να τις διαθέτουν σε φίλους της ομάδας που παίζει εντός έδρας και όχι μόνο. Με τη μορφή διαρκείας, (για κάποια πακέτα ή για όλα τα ματς) ή και μεμονωμένα, ανάλογα με τη ζήτηση που υπάρχει…

Και να λένε, μάλιστα, ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός τις έχει ήδη διαθέσει αυτές τις θέσεις! Και ότι οι φίλοι που θα… ψήνονταν, ακούγοντας τα νέα, δεν θα έπρεπε να… ψάξουν, αφού είχαν ήδη διατεθεί! Από τις Οκτωβρίου και πιο πριν…!

Περίπου 20 μέρες μετά, στα τέλη Οκτωβρίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έρχεται να… πρωτοπορήσει! Όπως μας ενημερώνει, μέσω της διαφημιστικής της καμπάνιας, πρωτοπορεί (!) διαθέτοντας θέσεις για τους φίλους της ομάδας, δίπλα στους πάγκους. Μιλάμε, πραγματικά, για τρομερή πρωτοπορία. Μόνο που έρχεται με… καθυστέρηση και κατόπιν… άδειας της Ευρωλίγκας. Άδειας σε όλες τις ομάδες, βεβαίως...

«Ό,τι δηλώσεις, είσαι», δεν λέει ο σοφός λαός, σε αυτή τη χώρα που ζούμε; Πρωτοποριακή, λοιπόν, δηλώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια για τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου

Τα εισιτήρια για τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της για τις ημερομηνίες και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Παρασκευής στην οποία θα έρθει για πρώτη φορά ως αντίπαλος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.