Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπ: «Ευλογία η επιστροφή Σλούκα»

Παπ: «Ευλογία η επιστροφή Σλούκα»
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:02

Πολύ χαρούμενος είναι ο Παπανικολάου, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Ολυμπιακό. Κάτι απολύτως λογικό, αφού η καρδιά του «Παπ» χτυπάει εδώ και εδώ ήθελε να παραμείνει. Ο Κώστας μίλησε στο Eurohoops για την επιστροφή Σλούκα, τη νέα σεζόν, τους στόχους και όχι μόνο.

«Όχι δεν έβαλα το χεράκι μου στη μεταγραφή του Κώστα (γελάει). Ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε στο ρόστερ της; Είναι ευλογία που τον έχουμε στο δικό μας. Είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, το καταφέραμε. Πιστεύω όμως πως ισχύει και για τον ίδιο καθώς ήρθε σε ένα γνώριμο περιβάλλον και η προσαρμογή του θα είναι πιο άμεση», είπε αρχικά.

«Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα φέτος. Θέλει υπομονή, θέλει πολλή δουλειά από όλους και για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζεται επιμονή», πρόσθεσε, αναφορικά με τη νέα σεζόν και την προετοιμασία για αυτή.

«Νομίζω πως είναι τόσο μεγάλη στιγμή που όλοι όσοι ήμασταν εκεί εκείνη την ημέρα ήταν σαν να το βάλαμε εμείς! Πραγματικά νομίζω πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει εκείνη τη στιγμή από εκείνη τη θέση κάποιος άλλος από τον Γιώργο για να βάλει το σουτ και να γράψει ιστορία για το σύλλογο», κατέληξε, για το πεταχτάρι του Πρίντεζη το 2012.

Διαβάστε επίσης