Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O κόσμος το είπε: «Κι ας μου κάνεις γκέλες…»

O κόσμος το είπε: «Κι ας μου κάνεις γκέλες…»
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 - 10:59

Την ώρα που η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα διέλυε στο γήπεδο την μαχητική και νεανική Βιλερμπάν, με διαφορές άνω των 30 πόντων, ο κόσμος έδινε το… σύνθημα για το ματς της 23ης Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού απαιτούν, και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Από τη μία, ο Ολυμπιακός που είναι 3ος στη βαθμολογία της Euroleague και από την άλλη ο Παναθηναϊκός που είναι 17ος!

Ναι, πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Αφήνουμε στην άκρη τα ονόματα, τις έχθρες κλπ. Ο Ολυμπιακός στο κυνήγι του… πλεονεκτήματος έδρας, πρέπει να κερδίζει τις πιο αδύναμες ομάδες και ο Παναθηναϊκός είναι μια από αυτές.

Υπάρχει, βεβαίως, και η εκδίκηση. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Κακή ήττα, γιατί ήρθε από χειρότερη ομάδα και στο ΣΕΦ, αλλά ήταν μια ήττα που αφύπνισε την ομάδα και που η ομάδα δείχνει ότι την έχει αφήσει πίσω.

Τώρα, στο ΟΑΚΑ, ο Θρύλος ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει για να πάει στο 12-5 και να συνεχίσει την καταπληκτική πορεία του στη Euroleague, ενώ παράλληλα θα… βυθίσει κι άλλο τον «αιώνιο» αντίπαλο του.

Απαίτηση λοιπόν του κόσμου του Θρύλου το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Δίκαιη και λογική απαίτηση. Και όπως φώναξαν και χθες στο γήπεδο… «Θρύλε σ’ αγαπώ, κι ας μου κάνει γκέλες…»

Διαβάστε επίσης