Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνος στην 3η θέση και τώρα… ΟΑΚΑ

Μόνος στην 3η θέση και τώρα… ΟΑΚΑ
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 - 11:36

Ο Ολυμπιακός έκανε την… δουλειά του στη «διαβολοβδομάδα», πετυχαίνοντας το 2/2 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο ματς στο ΟΑΚΑ για να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Euroleague, σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Ο Ολυμπιακός είναι, κατά πολύ, ανώτερος του Παναθηναϊκού και θέλει να το αποδείξει και στο παρκέ στις 23/12. Το ρεκόρ της ομάδας τώρα είναι στο 11-5, με τις 5 ήττες να είναι, λίγο-πολύ, φυσιολογικές και εντός προγράμματος.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας από Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Ζενίτ και Ερυθρό Αστέρα. 5 έδρες, από τις οποίες δε θα περάσουν πολλές ομάδες, και στις οποίες δε τα κατάφερε ούτε ο Θρύλος.

Έχει καταφέρει να διατηρήσει αήττητη την έδρα του, μετρώντας 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΣΕΦ, το οποίο έχει μετατραπεί σε… απόρθητο κάστρο. Ο Θρύλος δεν χάνει στην έδρα του! Έχει γονατίσει 9 ομάδες ήδη και θέλει να συνεχίσει έτσι και στον 2ο γύρο.

Για να φτάσουμε όμως εκεί, προέχει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ο Θρύλος έχει το… πρέπει! Πρέπει να κερδίσει τον προτελευταίο της βαθμολογίας, για να κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Διαβάστε επίσης