Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο +17 ο Θρύλος, χωρίς να φορτσάρει!

Στο +17 ο Θρύλος, χωρίς να φορτσάρει!
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 22:43

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μουσταφά Φαλ να σκοράρει για τους «ερυθρόλευκους» και να κάνει το σκορ 40-20. Ο σέντερ του Θρύλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του καλάθι για την 3η περίοδο και ανέβασε και πάλι τη διαφορά στο +20 για τον Ολυμπιακό. Ο Ουόκαπ έκανε το πρώτο ομαδικό φάουλ και δεν άφησε τον ΠΑΟ να σκοράρει για πρώτη φορά στο β’ μέρος. Χωρίς ρυθμό και για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τους πρώτους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παπαγιάννη που σκόραρε καλάθι δύο πόντων για το 42-22.

Ο Ντόρσεϊ δεν δίστασε να πάρει το τρίποντο και δικαιώθηκε, καθώς σκόραρε έξι λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, για να προσθέσει άλλο ένα και ο Βεζένκοβ ανεβάζοντας το δείκτη της διαφοράς στο +23 (48-25) για τον Θρύλο.

Μετά το τηλεοπτικό τάιμ άουτ ο Μποχωρίδης αστόχησε και στις δύο βολές που κέρδισε μετά το αντιαθλητικό που έδωσαν οι διαιτητές στον Ντόρσεϊ αλλά ο Παπαπέτρου με τρίποντο έκανε το σκορ 48-28 περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη διακοπή. Ο Φαλ δεν πέτυχε το καλάθι, πήρε όμως το φάουλ από το Παπαγιάννη και με δύο εύστοχες βολές έκανε το σκορ 50-30 για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Μέικον με δίποντο. Ο Γουόκαπ ήταν εύστοχος στο δίποντο και ο Παπανικολάου έκανε poster dunk στον Παπαπέτρου για να στείλει την διαφορά στους 22 και τον ΠΑΟ στον πάγκο για…οδηγίες 1,38’’ πριν τη λήξη.

Ο Θρύλος συνέχισε να παίζει σε υψηλό ρυθμό και δεν άφηνε κανένα χαμένο ριμπάουντ παρόλο την μεγάλη διαφορά στον αγώνα. Το σκορ για την 3η περίοδο έληξε 55-35 και ο Θρύλος έχει ακόμα δέκα λεπτά για να κάνει το 1-0 στη σειρά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης