Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάλασε» το μυαλό του

«Χάλασε» το μυαλό του
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 21:52

Η εκκίνηση του Ολυμπιακού στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ νευρική. Και για σχεδόν ένα τετράλεπτο ήταν εκτός κλίματος. Διάστημα στο οποίο επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να πάρει διαφορά. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και το 29-22, ο Ολυμπιακός είχε πετύχει δύο πόντους, με δύο βολές από ΜακΚίσικ και Μάρτιν.

Το πρώτο καλάθι του Ολυμπιακού στο δεύτερο δεκάλεπτο ήρθε με το καλάθι και φάουλ του Σλούκα για το 29-25. Όμως, οι «πράσινοι» ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά με Έβανς και Παπαπέτρου, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού.

Ο Μάρτιν με 2/2 βολές μείωσε σε 33-27, αλλά ο Έβανς «χτύπησε» ξανά μετά από νέο επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι για το 35-27. Και η διαφορά μεγάλωσε μετά το τυχερό τρίποντο του Παπαπέτρου στην εκπνοή και με ταμπλό για το 38-27. Ο Μάρτιν, μετά από κακή επίθεση, μείωσε μετά από δικό του επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι (38-29).

Ο Σλούκας (1/2) και ο Μάρτιν (2/2) με τρεις πόντους από βολές έκαναν το 40-32 στο ΟΑΚΑ, ενάμιση λεπτό από το ημίχρονο. Ο Σλούκας στον αιφνιδιασμό ενώ σηκώθηκε να τελειώσει τη φάση, έδωσε στον Βεζένκοβ ο οποίος έχασε το λέι απ (φώναξε για φάουλ) και στην επόμενη φάση ο Μέικον πέτυχε τετράποντο για το 44-32! Και λίγο αργότερα, μετά την άστοχη προσπάθεια του Μάρτιν, ήρθε και το 46-32 από τον Παπαπέτρου. Η τελευταία επίθεση δεν έγινε ποτέ, αφού η πάσα του Σλούκα ήταν στο... πουθενά και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης