Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύριος ο «Λάρι», λήξαν το θέμα με την επίθεση στο φινάλε

Κύριος ο «Λάρι», λήξαν το θέμα με την επίθεση στο φινάλε
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 12:59

Ο Λαρεντζάκης έκανε επίθεση, στο φινάλε του τελικού, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε εντολή να μη γίνει επίθεση. Όχι γιατί έχει… προσωπικά με τον Παναθηναϊκό, ή γιατί ήθελε να κάνει… μαγκιά. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν είναι τέτοιο παιδί και το έχει αποδείξει εμπράκτως, μέσα στο παρκέ. Ωστόσο, η κακή στιγμή έφερε την ασυνεννοησία, η οποία έφερε με τη σειρά της την απαράδεκτη συμπεριφορά και εμετική φρασεολογία του Αργύρη Πεδουλάκη, στον πάγκο του Παναθηναϊκού…

Θλιβερές εκφράσεις, ύβρεις, συμπεριφορά η οποία δεν αρμόζει σε ομάδα που το παίζει ευρωπαία… Και όμως. Τη ζήσαμε. Ξανά δια χειρός Παναθηναϊκού.

Όπως και να ‘χει, το θέμα θεωρείται λήξαν. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν κύριος, στο φινάλε του ματς, εξηγώντας ότι δεν είχε στόχο να «πικάρει» τον ηττημένο του τελικού, Παναθηναϊκού. Και ζήτησε συγγνώμη για το ότι εκδήλωσε επίθεση. Παρότι άκουσε από τον παράγοντα του ΠΑΟ τα εξ αμάξης και δέχθηκε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, μίλησε μαζί του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και το θέμα… έληξε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης