Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Οι δυνατότητές μας είναι υψηλές, να παίξουμε για τη φανέλα με το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα»

Μπαρτζώκας: «Οι δυνατότητές μας είναι υψηλές, να παίξουμε για τη φανέλα με το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα»
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:17

Στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup στη Ρόδο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δυνατότητες και την προετοιμασία του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για τη φετινή σεζόν.

Ο κόουτς του μπασκετικού Θρύλου δήλωσε αρχικά: «Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξος για το ξεκίνημα, αλλά θα δείξουμε τις δυνατότητες μας που είναι υψηλές. Είχαμε τους περισσότερους διεθνείς από κάθε άλλη ομάδα στην Euroleague, όπως και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να είναι σε άλλο επίπεδο. Τα ματς στο Super Cup θα μας βοηθήσουν στη χημεία μας. Εχουμε ένα σύνολο από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος, με μεγάλο κορμό από πέρυσι. Χάσαμε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ) και τον Κώστα (σ.σ. Σλούκα), αλλά και τον Μπολομπόι και τον Μπλακ. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν έχουν νοοτροπία και χαρακτήρα και θεωρώ, ότι είναι πρωταθλητές. Να εχουμε το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα να παίξουμε για τη φανέλα μας και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Υπάρχει μια διαδικασία βελτίωσης και να φτιάξουμε πιο γερό στομάχι από την πίεση που βάζουν όλοι. Η πίεση είναι συνώνυμο της επιτυχίας, του πρωταθλητισμού και της ανταγωνιστικότητας. Να μείνουμε φίλοι έξω από το γήπεδο και να παλέψουμε μέσα σε αυτό».

Με τον «σκακιστή» των «ερυθρόλευκων» να συμπληρώνει: «Οι επιτυχίες της ομάδας μου τα προηγούμενα χρόνια έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός επένδυσε πάρα πολλά χρήματα για να μας ανταγωνιστεί. Βλέπω και καλούς προπονητές, όπως ο Σπανούλης και ο Τακιανός και γενικά νομίζω, ότι βοηθήσαμε πολύ σε αυτό. Είχα και εγώ μεγάλες αποτυχίες στο παρελθόν, αλλά επιβίωσα».

Διαβάστε επίσης