Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν γίνεται μετά από κάθε «στραβή» να διαλύονται τα πάντα

Δεν γίνεται μετά από κάθε «στραβή» να διαλύονται τα πάντα
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 12:40

Προσοχή! Για να μην παρεξηγηθούμε. Ούτε… χαρούμενοι είμαστε με την εικόνα της ομάδας, ούτε μας… άρεσε η ήττα και δη από τον αιώνιο αντίπαλο, ούτε θα σταθούμε μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού και θα πούμε αυτή τη στιγμή, ή οποιαδήποτε αντίστοιχη, ότι… όλα καλά. Όχι. Όλα δεν είναι καλά. Αλλά δεν είναι και όλα… χάλια, όπως αισθάνεται κανείς, αν διαβάσει ορισμένες ακραίες αντιδράσεις, οι οποίες κυκλοφορούν γύρω-γύρω. Θα νομίζει κανείς ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι απόλυτος κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια κόντρα στον ΠΑΟ, με βάση τα όσα γράφονται και λέγονται από χθες.

Φυσικά η ήττα στα ντέρμπι πάντα πονάει βέβαια και η ομάδα του Μπαρτζώκα απογοήτευσε με την εμφάνισή της. Λίγες μέρες μετά το πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και χωρίς το πάθος που μας έχουν συνηθίσει.

Δεν πρέπει να φέρουμε την καταστροφή, η χρονιά μόλις είναι στο ξεκίνημά της, αλλά ένα …καμπανάκι χτύπησε. Και φάνηκαν οι αδυναμίες του Ολυμπιακού, που μπορεί να κρυβόντουσαν μέχρι στιγμής και ξέρουν οι αρμόδιοι τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψει πιο δυναμικά η ομάδα στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης