Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα μέσα στη ζούγκλα!

Πρωτάθλημα μέσα στη ζούγκλα!
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 - 01:33

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, αυτός είναι ο μεγάλος Θρύλος. Οι Πειραιώτισσες επικράτησαν και στη Λεωφόρο (38-50) σε ένα ματς το οποίο διεκόπη, για να λήξει χωρίς τους κάφρους στην εξέδρα, έκαναν το 4-0 στη σειρά και πήραν το πρωτάθλημα μέσα στο «σπιτάκι» τους. Μεγάλη εμφάνιση από τα κορίτσια της ομάδας του Ολυμπιακού, που δεν μάσησαν από τους αλήτες της εξέδρας και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επιτυχία. Ναι μεν ο ΠΑΟ αντιστάθηκε κάπως, αλλά ο Θρύλος, που έχει περισσότερη ποιότητα, μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε και παρά τη διακοπή του ματς, να κατακτήσει τον τίτλο, κάνοντας το 4-0 συνολικά στη σειρά.

Με το πρώτο 10λεπτο να λήγει 12-15 και το δεύτερο 24-27, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι και δεχόμενος μόλις δύο πόντους στην τρίτη περίοδο, πήρε μια σημαντική διαφορά, την οποία διατήρησε έως το τέλος. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 38-50 μέσα στο σπιτάκι τους, το οποίο εκκενώθηκε σε κάποια φάση, λόγω ρίψης αντικειμένων των κάφρων.

Μόλις στην πρώτη του χρονιά λοιπόν, το εν λόγω τμήμα του Ολυμπιακού πήρε το πρωτάθλημα έτσι όπως του αρμόζει, με τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, να ξεσπούν σε τρελούς πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα και δη στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 24-27, 26-39, 38-50.

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Καλέντζου 6 (1), Αυτζή, Αλμπάνεζ 7, Λύμουρα, Σλούκα, Δίελα 3 (3), Πατεράκη, Παντέλη 2, Ντέλβα 12, Κυριακοπούλου 8 (2).

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Σταμάτη 11 (3), Μπόνη 6, Χατζηνικολάου 1, Μπαλτά 2, Χαλιβέρα 7 (1), Τζόνσον 10, Κοσμά, Παπαμιχαήλ, Κριστόφερσον 13.

Διαβάστε επίσης

Οι αλήτες χτύπησαν γυναίκες!

Οι αλήτες χτύπησαν γυναίκες!

Αυτή είναι η... μαγκιά τους. Μέχρι εκεί φτάνουν. Δεν ντράπηκαν να χτυπήσουν τις γυναίκες του Ολυμπιακού, εκτοξεύοντας κάθε λογής αντικείμενα.