Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αλήτες χτύπησαν γυναίκες!

Οι αλήτες χτύπησαν γυναίκες!
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 - 01:49

Φοβερά πράγματα συνέβησαν στη Λεωφόρο, εκεί όπου για μια ακόμα φορά οι οπαδοί του ΠΑΟ τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Σε μια στιγμή λοιπόν και επειδή δεν άντεχαν την επικείμενη νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού, άρχισαν να βρίζουν αυτόν που τους πονάει, τον Μιχάλη Κουντούρη.

Τότε, έπεσαν και διάφορα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Το έλα να δεις έγινε από τους αλήτες της εξέδρας, οι οποίοι, μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και γυναίκες, τις γυναίκες του Θρύλου δηλαδή.

Ως εκ τούτου, δεν γινόταν να συνεχιστεί το ματς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τόσο πολύ τους πόνεσε ο Θρύλος. Η απόφαση ήταν να εκκενωθεί ο αγωνιστικός χώρος, κάτι που έγινε τελικά μετά από διακοπή, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στη μεγάλη νίκη με 38-50.

Δεν αντέχουν άλλο... Τόσος πόνος είναι πολύς. Μέχρι και με τις γυναίκες του Θρύλου τα έβαλαν, αλλά ο Ολυμπιακός τους περιποιήθηκε κατάλληλα.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Οι γυναίκες του Θρύλου συνέτριψαν τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και πλέον βάζουν μπρος τις μηχανές για τον αγώνα της Πέμπτης για το Eurocup.

Πρωτάθλημα μέσα στη ζούγκλα!

Πρωτάθλημα μέσα στη ζούγκλα!

Τα κορίτσια του Θρύλου άντεξαν στη ζούγκλα της Λεωφόρου και με τη νίκη τους με 38-50 κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας - Χτύπησαν γυναίκες οι αλήτες της εξέδρας.