Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταμολάμπρου: «Ο Ολυμπιακός μπορεί το επόμενο βήμα στην Ευρώπη»

Σταμολάμπρου: «Ο Ολυμπιακός μπορεί το επόμενο βήμα στην Ευρώπη»
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - 09:08

Για την καριέρα της στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου. Με την διεθνή γκαρντ να μιλά στο jumpshot.gr με τα καλύτερα λόγια για τον Θρύλο, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο!

Μεταξύ άλλων, η νεαρή μπασκετμπολίστρια δήλωσε: «Η ομάδα του Ολυμπιακού λειτουργεί άκρως επαγγελματικά και σε πρότυπα υψηλού επιπέδου ομάδων του εξωτερικού. Χαίρομαι που αγωνίζομαι σε μια ομάδα, που θέτει υψηλούς στόχους! Η ομάδα πέρυσι ήταν ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο, την Euroleague. Και εφέτος στο εξίσου ανταγωνιστικό Eurocup. Πιστεύω, ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα... φόντα να κάνει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη.

Διαθέτει έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό, τον οποίο πλαισιώνοντας με κάποιες καλές ξένες αθλήτριες, μπορεί να καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Αυτό που δεν βοηθάει τόσο πολύ, είναι το εγχώριο πρωτάθλημα που και λόγω περιορισμένης προβολής δεν θεωρείται τόσο ισχυρό σε σχέση με άλλα πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα πολλές καλές και ποιοτικές ξένες παίκτριες να επιλέγουν κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι το ελληνικό».

Διαβάστε επίσης

«Θηρίο» Γκρέιβς στο Λιμάνι!

«Θηρίο» Γκρέιβς στο Λιμάνι!

Εντυπωσιακές οι φετινές επιδόσεις της Αμερικανίδας φόργουορντ/σέντερ, με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού...