Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 12:54

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται ξανά το μεσημέρι της Κυριακής (15:00), απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στην έδρα της ομάδας που μονίμως αμφισβητεί τον Θρύλο και η οποία συνήθως βλέπει… πλάτη. Ο Ολυμπιακός έχασε την έδρα του, στο αμέσως προηγούμενο ματς, αλλά ξέρει πως να την πάρει πίσω… Το έχει κάνει ξανά και το έκανε πρόσφατα… Δεν θα είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία θα πάει στην έδρα του Παναθηναϊκού και θα την κάνει δική του…

Άλλωστε, η ομάδα του Ζίμπαρτς ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα. Με καλό μπάσκετ, με ποιοτικό μπάσκετ και όχι με… βήματα που γίνονται φάουλ υπέρ του. Όπως γίνονταν οι φάσεις της Ριντ, στο αμέσως προηγούμενο ματς ανάμεσα στον Θρύλο και τον ΠΑΟ, για τους τελικούς της Α1 Γυναικών στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, με 2-1 το οποίο κέρδισε από τις δύο νίκες του στην κανονική περίοδο επί του Παναθηναϊκού και με αυτό πορεύεται. Με αυτό αλλά και με την καλύτερη ομάδα, την οποία διαθέτει και την οποία έχει δείξει ότι διαθέτει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από έδρες και άλλα τέτοια. Ξέρει πως να φύγει νικητής σήμερα από τη Λεωφόρο. Ξέρει πως να πάρει το ματς στον «τάφο του Ινδού». Και αυτό θα κάνει.

Διαβάστε επίσης