Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά στους παραμυθατζήδες της καρδιάς μας!

Χρόνια πολλά στους παραμυθατζήδες της καρδιάς μας!
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 10:12

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή! Γεμάτη ψέμα και υποκρισία! Και παραμύθι. Και φαντασία. Και… κωμωδία. Ώπα. Κάτι δεν πάει καλά; Γιατί ΕΙΔΙΚΑ σήμερα; Κάθε μέρα αυτό δεν ζούμε; Εντάξει, σήμερα και με τη… βούλα! Το γράφει στο ημερολόγιο… ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ. Μην ξεχαστείτε και σας γελάσουν. Αλλά δεν πρόκειται, γιατί έχετε μάθει να είστε σε εγρήγορση, με δαύτους, όλο τον χρόνο. Και τις 365 ημέρες του έτους. Έτσι ξέρουμε, έτσι μάθαμε όλοι μας. Έτσι μάθατε κι εσείς. Να είστε δύσπιστοι, απέναντι στο κάθε τι που σας… σερβίρουν οι γνωστοί προπαγανδιστές!

Χρόνια πολλά στους παραμυθατζήδες της καρδιάς μας!

Τους ευχαριστούμε θερμά που υπάρχουν και μας διασκεδάζουν, με την απέραντη φαντασία τους και με τον «υπέροχο» τρόπο, με τον οποίο παρουσιάζουν την πραγματικότητα στην οποία ζουν μόνοι.

Μεγάλες… «αλήθειες», οι οποίες έχουν γράψει ιστορία. «Κορυφαίες» ατάκες, «μεγάλοι» τίτλοι, «σπουδαία» πονήματα εκατοντάδων λέξεων, άλλα μικρά, άλλα μεγάλα, όλα για το… «κοινό καλό». Για τον ίδιο σκοπό: Για να πέφτει το «μαρούλι», που λέμε… Όλα για αυτό γίνονται. Και για την υστεροφημία (την ποια;…).

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Η υπόστασή τους όλη έχει τη δική της εορτή. Την πρώτη του Απρίλη. Κάθε μέρα Πρωταπριλιά για εκείνους που έκαναν… τρόπο ζωής το παραμύθι. Τους μάθαμε. Τους μάθατε. Γελάμε με τα παραμύθια τους. Και τους ευχόμαστε… και του χρόνου!

Διαβάστε επίσης