Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «χώσιμο» στον Κωνσταντινέα και οι αλήθειες του Τούντορ

Το «χώσιμο» στον Κωνσταντινέα και οι αλήθειες του Τούντορ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 - 18:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Για να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζεται σε όλα τα επίπεδα, επανερχόμαστε στο θέμα της προσπάθειας των Κωνσταντινέα-Αυλωνίτου να επιβάλουν στον Κοντονή την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στις Ομοσπονδίες, με το μυαλό βεβαίως... στην ΕΠΟ.

Αρκετοί, λοιπόν, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους οποίους ο Κωνσταντινέας ζήτησε την υπογραφή τους προκειμένου να περάσει η σχετική τροπολογία, πιάσανε τον... πανελίστα του Θωμαΐδη στους διαδρόμους της Βουλής και του τα έχωσαν άγρια, λέγοντάς του ότι προσπάθησε να τους παραπλανήσει. Μάλιστα, όπως μάθαμε, καμιά δεκαριά εξ αυτών πήγαν στη συνέχεια και βρήκαν τον Κοντονή, προκειμένου να του μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά τους για τον πρώην διαιτητή, αλλά και να τον βεβαιώσουν πως η υπογραφή τους κάτω από την τροπολογία που ζητούσε ο τελευταίος δεν ισχύει, καθώς δεν είχαν αντιληφθεί το ακριβές περιεχόμενό της. Υπενθυμίζεται για ιστορικούς και μόνο λόγος πως η αντι-Ολυμπιακή τρόικα των Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη έχει… μεγάλη πρεμούρα για την αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΟ, ώστε να έχει… γήπεδο για τις υπόγειες διεργασίες που στοχεύουν στην ανατίναξη ολόκληρου του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος.

Τους πονάει εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη ο Τούντορ. Βγήκε το παλικάρι και απαλλαγμένο από το άγχος της παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ τα είπε… όλα! Για τον κύκλο του Σαββίδη που δεν έχει μυρωδιά από μπάλα, για την έλλειψη σοβαρού σχεδίου, το ανεπαρκές υλικό της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι κάθε άλλο παρά ήταν δυνατό με το εν λόγω συνονθύλευμα να πρωταγωνιστήσει ένας σύλλογος που έχει ξεχάσει τι πάει να πει κούπα. Καλά κάνει ο άνθρωπος και τους τα λέει με αυτό τον τρόπο.

Τόσους μήνες εξυπηρετούσε τη σοβιετικού τύπου προπαγάνδα του Ιβάν, τόσα καραγκιοζιλίκια έκανε στα ματς με τον Ολυμπιακό (που προφανώς ήταν αρκετά για να διατηρεί τη θέση του παρά τα συνεχή στραπάτσα στο πρωτάθλημα), τόσες φορές επικαλέστηκε τη διαιτησία για τα ασπρόμαυρα χάλια και τον έδιωξαν μόνο και μόνο επειδή είπε το αυτονόητο. Οτι δηλαδή ο Φορτούνης και ο Ιντέγε δεν έχουν καμία σχέση με τον Πέλκα και τον Μυστακίδη. Ο ίδιος πρόσθεσε με νόημα πως αν αναφερόταν στον Μπεργκ, αντί σε παίκτη του Ολυμπιακού, σήμερα θα βρισκόταν ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Μα καλά, υπάρχει κανείς που θα πίστευε το αντίθετο;

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 18/03/2016)

Διαβάστε επίσης

«Γίνεται κάθε μέρα και πιο θλιβερός»

«Γίνεται κάθε μέρα και πιο θλιβερός»

Η ηχηρή απάντηση του Κώστα Καραπαπά στον Γιάννη Αλαφούζο - «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το ανθρωπάκι που γίνεται κάθε μέρα και πιο θλιβερό», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ο δρόμος των επιτυχιών

Ο δρόμος των επιτυχιών

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει για το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ.