Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 - 08:25

Την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο μέσα στο γήπεδό του υπέστη ο Ολυμπιακός, ο οποίος δέχτηκε γκολ στα πρώτα 50" και μετά έκανε ό,τι μπορούσε για να ανατρέψει την κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, το 0-1 παρέμεινε έως τη λήξη της αναμέτρησης και χάθηκαν ακόμα τρεις βαθμοί. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι ακόμα πρώτος με 51 πόντους και 44 έχει ο Πανιώνιος.

Δεν χάθηκε τίποτα, μόνο μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Για αυτό βγήκε μετά και έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έστειλε μήνυμα στήριξης για μια ακόμα φορά. Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως το να βρίζει κανείς παίκτη και τον προπονητή του Ολυμπιακού, δεν είναι σωστό.

Όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με δηλώσεις, παρασκήνια και ό,τι άλλο δεν είδατε από την τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή με... καρύδια (vid)

Ανατροπή με... καρύδια (vid)

Σαν σήμερα το 1999, ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και υπέταξε τον πάντα παθιασμένο ΟΦΗ απέναντι στον Θρύλο, με 2-1 μέσα στο Ηράκλειο.

Στο +20 ο Μπέντο

Στο +20 ο Μπέντο

Συνεχίζεται η άνοδος του τεχνικού του Ολυμπιακού στην παγκόσμια κατάταξη των προπονητών, καθώς είναι 74ος.

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

Ο Νικόλα Λεάλι τόνισε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πως ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ.