Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανατροπή με... καρύδια (vid)

Ανατροπή με... καρύδια (vid)
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 - 08:44

Σαν σήμερα το 1999, ο Θρύλος που είχε πάρει φόρα και δεν σταματούσε πουθενά, αντιμετώπισε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα τον ΟΦΗ. Έναν ΟΦΗ που πάντα σκύλιαζε απέναντι στον Θρύλο στην Κρήτη, ενώ με άλλες ομάδες είχε πολλά κενά στην άμυνα.

Εν πάση περιπτώσει, ο Θρύλος απέδειξε πως μπορεί να κερδίζει όλες τις ομάδες που δίνουν το 120% στο γήπεδο και μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70' μετά από κοντρόλ με το χέρι του Μαρινάκη και πλασέ γκολ στη συνέχεια, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση.

Ο Γκόγκιτς κέρδισε πέναλτι στο 78' το οποίο εκτέλεσε ο Γεωργάτος για να κάνει το 1-1, ενώ το τελικό 1-2, με το οποίο σώπασε όλο το «Γεντί Κουλέ», σημειώθηκε στο 90' με τον μέγα Καραπιάλη να μπαίνει στην περιοχή και να χαρίζει τη νίκη στους Πειραιώτες απέναντι στους «σκυλιασμένος» παίκτες του ΟΦΗ.

Νίκη με... καρύδια και... άντερα. Πολλά!

Διαβάστε επίσης

Στο +20 ο Μπέντο

Στο +20 ο Μπέντο

Συνεχίζεται η άνοδος του τεχνικού του Ολυμπιακού στην παγκόσμια κατάταξη των προπονητών, καθώς είναι 74ος.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς έφαγε γκολ με το... καλημέρα.

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

Ο Νικόλα Λεάλι τόνισε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πως ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ.