Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς φιέστα, εσείς τσακωθείτε ελεύθερα!

Εμείς φιέστα, εσείς τσακωθείτε ελεύθερα!
Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 - 12:57

Χαμός έγινε χθες στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου οι χούλιγκαν τα έκαναν γης μαδιάμ. Ευτυχώς, ευτυχώς που δεν υπήρξε κάποιος νεκρός από αυτά που έγιναν. Όσον αφορά στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε όλοι τι έγινε. Με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το Κύπελλο με γκολ οφσάιντ (αλλά συμβαίνουν αυτά, σωστά;) και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βρίζουν εκ νέου τους άρχοντες του αγώνα.

Τσακωθείτε ελεύθερα εσείς. Εμείς από τη μεριά μας ετοιμαζόμαστε για ακόμα μια φαντασμαγορική φιέστα, που γίνεται για την 44η κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού. Ενός Ολυμπιακού, ο οποίος από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του, κατακτά τίτλους, πρωταθλήματα, Κύπελλα και νίκες.

Εμείς λοιπόν έχουμε φιέστα σήμερα στον Ναό μας και εσείς μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά στους καναπέδες σας για να μάθετε πώς είναι. Δεν θα μάθετε πώς να τις κάνετε, γιατί πρωτάθλημα δεν παίρνετε ποτέ, αλλά θα μάθετε πώς γίνονται.

Γιορτή απόψε έχει στον Ναό και ο πύρινος λαός θα πάει να δει τη μεγάλη του αγάπη, την Ολυμπιακάρα του.

Διαβάστε επίσης

Όντως γράψατε ιστορία χθες στον Βόλο!

Όντως γράψατε ιστορία χθες στον Βόλο!

Τι να πει κανείς για τους Μπέο και Λασκαράκη, τον εν αργία Δήμαρχο Βόλου και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας - Αν αυτός ήταν τελικός Champions League που έλεγαν, ας απευθυνθούν στην UEFA.

Ο Ναός θα λάμπει απόψε σε όλη την Ελλάδα (vids)

Ο Ναός θα λάμπει απόψε σε όλη την Ελλάδα (vids)

Έβδομη φιέστα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ολυμπιακό από τότε που ανέλαβε την ΠΑΕ - Τον Ναό απόψε θα τον δουν μέχρι και στη Θεσσαλονίκη - Οι φιέστες με βίντεο από το '11 και μετά - Μόνο ο Θρύλος τα κάνει αυτά.