Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:24

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Δ. ΖΩΡΖΟΣ

Με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης κέρδισε ο Ολυμπιακός στον Ναό για το Κύπελλο και πλέον επέστρεψε η ηρεμία στις τάξεις του. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Εμάνουελ Εμενίκε με δύο γκολ, με τον Νιγηριανό στράικερ να σημειώνει πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το παν στη συνέχεια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στις νίκες, γιατί είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ομάδα να έχεις τρία άτυχα αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, χάρηκα που πέτυχα δύο γκολ και αυτό είναι καλό σημάδι για τα παιχνίδια που έρχονται», είπε ο Εμενίκε και συνέχισε για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

«Είμαι πάντα έτοιμος και πράγματι θέλω να βοηθήσω. Ξέρω πώς είναι τα ντέρμπι, όπως παίζαμε εμείς όταν ήμουν με τη Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και την Μπεσίκτας. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και τι πρέπει να κάνουμε ως μεγάλη ομάδα».

Καταλήγοντας ο Νιγηριανός σημείωσε τι μπορεί να κάνει αυτός και η ομάδα για τον κόσμο. «Δεν είμαι θεός, αλλά μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς μας ότι θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Γούτας (pic)

Σκόραρε ο Γούτας (pic)

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του βελγικού Κυπέλλου εξασφάλισε η ομάδα της Σιντ Τρούιντεν.

Πήρε φόρα το θηρίο!

Πήρε φόρα το θηρίο!

Το... κοντέρ του Εμάνουελ Εμενίκε άρχισε να... γράφει. Ό,τι καλύτερο αυτό για την επιθετική γραμμή της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Πρόβλημα με Φορτούνη

Πρόβλημα με Φορτούνη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένιωσε ένα σφίξιμο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης και θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.