Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ανσαριφάρντ είναι το φαβορί

Ο Ανσαριφάρντ είναι το φαβορί
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 13:37

Το Σάββατο αντιμετωπίζει στον Ναό τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητά τη νίκη προκειμένου να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας. Και με τους διεθνείς να επιστρέφουν σιγά σιγά, όλα δείχνουν πως ο Τάκης Λεμονής έχει κατασταλάξει στον στράικερ που θα παρατάξει στον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Αυτός θα είναι κατά τα φαινόμενα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ έχει επιστρέψει κι αυτός από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας, είχε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές και πλέον αυτός προορίζεται από τον Έλληνα κόουτς να ηγηθεί της επίθεσης του Θρύλου.

Συν τοις άλλοις, από τους διαθέσιμους επιθετικούς που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, ο Ανσαριφάρντ φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους και όλα δείχνουν πως αυτό του χαρίζει την... pole position για να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς το Σάββατο στον Ναό.

Διαβάστε επίσης

Ανεβασμένος ο Πάρντο

Ανεβασμένος ο Πάρντο

Με την ψυχολογία στα ύψη έρχεται ο Κολομβιανός, καθώς σκόραρε στο 0-4 επί της Κίνας - Πλήρες ρεπορτάζ στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Νοσοκομείο η Σπόρτινγκ

Νοσοκομείο η Σπόρτινγκ

Δεν είναι μόνο ο Λεβαδειακός στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και η πορτογαλική ομάδα, που αυτές τις ημέρες θυμίζει... νοσοκομείο - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Σύμφωνα με τον σημερινό «ΓΑΥΡΟ», ο Τάκης Λεμονής τσίτωσε τους παίκτες του, τους έβαλε τις φωνές προκειμένου να μην είναι χαλαροί.