Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Ταβάμπα»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Ταβάμπα»
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 - 15:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μπαράζ δημοσιευμάτων στη Σερβία «αναβαθμίζουν» τον Λεάντρε Ταβάμπα ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της «Vecernje Novosti» και της ιστοσελίδας «Mozzartsport», επίκειται επίσημη πρόταση των «ερυθρολεύκων» προς την Παρτιζάν, για την απόκτηση του θηριώδους (1.89μ.) Καμερουνέζου επιθετικού, ο οποίος απολαμβάνει τις ημέρες της διακοπής της σερβικής λίγκας στην πατρίδα του, έχοντας προηγουμένως ανοίξει… διάπλατα την πόρτα της εξόδου απ’ τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου. Η φυγή του θεωρείται δεδομένη, μιας και έχει επιβεβαιωθεί κι απ’ τον αθλητικό διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ και σύμφωνα με τους Σέρβους, τον Ταβάμπα έχει «σκανάρει» όλους αυτούς τους μήνες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς…

Ο ίδιος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε προσφάτως ότι πρώτος του στόχος είναι να μετακινηθεί σε κάποιο απ’ τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, απ’ την Ιταλία προκύπτει πως η Κιέβο Βερόνα εξακολουθεί να τον θέλει, ωστόσο οι Σέρβοι επισημαίνουν ότι… «το ελληνικό ενδιαφέρον είναι πιο συγκεκριμένο». Όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν βάση, αρκεί ασφαλώς να μην ισχύει το οικονομικό αντίτιμο των 2,5 εκατ. ευρώ τουλάχιστον, όπως προσδιορίζεται στη γειτονική χώρα, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ως προτεραιότητα αυτήν την περίοδο την απόκτηση ενός κλασικού, «βαρύ» και προπάντων βασικού σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης

Καρίμ ο MVP του πρώτου μισού!

Καρίμ ο MVP του πρώτου μισού!

Γιατί ο Ιρανός φορ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στον Α' γύρο του πρωταθλήματος. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Τα γύρισε όλα τούμπα

Τα γύρισε όλα τούμπα

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε πολλές κατηγορίες και κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός πως έχει περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Θρύλος στο 2017!

Ο Θρύλος στο 2017!

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός πέτυχε την 31η νίκη του μέσα στο 2017! Πολύ καλή επιθετικά η ομάδα, αλλά με θεματάκια στην άμυνα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Αυτός είναι ο Θρύλος (pics)

Αυτός είναι ο Θρύλος (pics)

Συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο ο Ολυμπιακός, βρέθηκε στο πλευρό και της Μητρόπολης Νίκαιας.