Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα γύρισε όλα τούμπα

Τα γύρισε όλα τούμπα
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 - 16:12

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί νικών στα τελευταία παιχνίδια, εκμεταλλεύτηκαν τα παραπατήματα των αντιπάλων τους και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν σε μια μεγάλη ανατροπή, αφήνοντας πίσω τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα τρομερό ντεμαράζ βελτίωσης σε όλους τους τομείς και με τους αριθμούς να φανερώνουν του λόγου το αληθές.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει γραφτεί ξανά πως έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει σκοράρει 32 τέρματα και ο ΠΑΟΚ που ακολουθεί έχει 24. Μάλιστα, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δεχτεί 16 γκολ, αλλά η διαφορά τερμάτων είναι από τις μεγαλύτερες στο πρωτάθλημα. Και συν τοις άλλοις, η ομάδα έχει καταφέρει να πετύχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα.

Έχει δέκα «τρίποντα» ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει καταφέρει με το ντεμαράζ του να τους περάσει όλους και να είναι αυτός που έχει βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η δουλειά που έχει πέσει στο Ρέντη για να έρθει αυτή η μεγάλη ανατροπή για την ομάδα, είναι πάρα πολλή και τα αποτελέσματα πλέον φαίνονται.

Και υπάρχει όλος ο Β' γύρος για να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία, με τον Τάκη Λεμονή από τη μεριά του, να προσπαθεί κι αυτός να διορθώσει ή να λύσει καλύτερα τα προβλήματα τα οποία εντόπισε.

Διαβάστε επίσης

«Φαβορί η Μπριζ για Καπίνο»

«Φαβορί η Μπριζ για Καπίνο»

Και η Νιούκαστλ… φλερτάρει με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, όμως στην Αγγλία θεωρούν ότι το πάνω χέρι, μέχρι στιγμής, το έχει η ομάδα του Βελγίου.

Καρίμ ο MVP του πρώτου μισού!

Καρίμ ο MVP του πρώτου μισού!

Γιατί ο Ιρανός φορ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στον Α' γύρο του πρωταθλήματος. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Ταβάμπα»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Ταβάμπα»

Οι Σέρβοι επιμένουν ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός της Παρτιζάν έχει… περίοπτη θέση στο ραντάρ του Ολυμπιακού και ότι τον «σκανάρει» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.